Artikel verhuurder SVK Zuid-Oost-Vlaanderen: "verhuren zonder zorgen"

 

Onlangs verscheen het nieuwe magazine Informeel van de provincie Oost-Vlaanderen, een driemaandelijks magazine met updates uit de provincie. In deze editie staat een interview met Gunther, een van onze verhuurders. Hij verhuurt enkele appartementen in Haaltert aan het SVK.

 

Lees hieronder het volledige artikel met Gunther. Wil je het volledige magazine lezen, volg dan deze link.

 

Heb je zelf ook interesse om een woning of appartement te verhuren aan het Sociaal Verhuurkantoor Zuid-Oost-Vlaanderen? Neem dan contact op met ons via verhuur@svkzovl.be of bel op 053 39 40 70 voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. 

 

Verhuren zonder zorgen

Wil je een huis, appartement of studio verhuren? Als je dat via een Sociaal Verhuurkantoor in Oost-Vlaanderen doet, slaap je gegarandeerd op twee oren. Sociaal verhuren biedt tal van voordelen, en je bezorgt iemand een warme thuis. Dat weet ook Gunther Van der Stockt uit Haaltert. Hij koopt en (ver)bouwt appartementen, en verhuurt aan SVK Zuid-Oost-Vlaanderen.

 

Gunther: “De maandelijkse huur is iets minder, maar je helpt mensen die het wat moeilijker hebben. Ik ben altijd al geëngageerd geweest – bij de scouts, verschillende verenigingen, de Rotary Club. En sociaal verhuren heeft ook pluspunten: je krijgt altijd je geld, zelfs als er even geen bewoners zijn. Bij renovatiewerken heb je recht op steun, en het verhuurkantoor staat in voor het onderhoud. Al doe ik de meeste herstellingen in mijn appartementen graag zelf. Ik heb ze per slot van rekening bijna eigenhandig gezet. (lacht)"

 

Website Verhuur Gerust: www.verhuurgerust.be