SVK biedt oplossing voor (ver)huurproblemen

Het Sociaal Verhuurkantoor Zuid-Oost Vlaanderen bestaat reeds 15 jaar en huurt en verhuurt woningen op de private woningmarkt.

‘Op die manier bieden we een oplossing voor zowel eigenaar als huurder. Voor de eigenaar is er de garantie van correcte betaling van huur, onderhoud van de woning en het overnemen van allerhande administratieve beslommeringen gedurende 9 jaar en op basis van een marktconforme huurprijs’ aldus coördinator Jonas De Vlieger.

‘Als SVK bieden wij momenteel 300 woningen aan in 17 gemeenten van de regio Zuid-Oost Vlaanderen en dit aan de doelgroep van sociaal kwetsbare huurders. Deze hebben de garantie over een kwaliteitsvolle huurwoning te beschikken aan een betaalbare huurprijs en met daarenboven recht op een huurpremie. Er is tevens begeleiding vanuit onze dienst, ook voor technische problemen. Samenwerking met sociale partners zoals CAW en OCMW is voor ons een prioriteit’. Om dit alles te realiseren beschikt het SVK over een uitgebreid team medewerkers. Streefdoel is over 500 woningen te beschikken in 2020.

Meer info: nieuwsblad.be