Kerstkaartenverkoop ten voordele van De Warmste Week 2022 

 

De Warmste Week staat dit jaar in teken van kansarmoede. Als sociaal verhuurkantoor verhuren wij woningen en appartementen aan de meest kwetsbare doelgroep, gezinnen met de laagste inkomens en de hoogste woonnood. Wij zien van dichtbij hoe groot de impact is van kansarmoede, maar ook hoe groot het verschil kan zijn als je meer kansen krijgt in het leven. 

 

Om De Warmste Week te steunen, verkopen wij unieke kerstkaarten met tekeningen van kinderen en volwassenen ten voordele van De Warmste Week. Deze tekeningen werden gemaakt door personen die wonen in een van onze sociale woningen, door mensen die op de wachtlijst staan voor een sociale woning, door collega's, door mensen die hun woning verhuren aan het SVK, ... De opbrengsten gaan integraal naar De Warmste Week.

 

Verschillende pakketten te koop

 

We hebben 4 verschillende pakketten kerstkaarten van telkens 4 kaarten. De prijs per pakket is 5 euro.

 

 

 

Onderaan deze pagina kunt u een formulier invullen om deze kerstkaarten te bestellen. De betaling gebeurt bij afhaling cash of via een online betaling. Indien gewenst, kunnen we de kaarten ook versturen (mits betaling van portkosten). 

 

Waar kun je de kerstkaarten kopen?

  • De markt van Herzele op woensdag 14 december tussen 8u en 12u
  • Kantoor Sociaal Verhuurkantoor Zuid-Oost-Vlaanderen in Herzele
  • Via de collega's van het Sociaal Verhuurkantoor Zuid-Oost-Vlaanderen
  • Kerstmarkt van Zottegem